English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ٠٤ آذر ١٣٩٦

  

سایت نهاد مقام معظم رهبری سایت دفتر ریاست جمهوری
سایت نماینده ولی فقیه در استان سایت روابط عمومی دانشگاه

آمار بازدید

بازديدکنندگان امروز : 40
کل بازديدکنندگان : 158529
بازديدکنندگان آنلاين : 4

نام و نام خانوادگی: ایرج خداوردی پور

سمت: مسئول نظارت بر مواد غذایی

مدرک: کارشناس مواد غذایی


 

واحد نظارت بر مواد غذايي

 واحد نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی يكي از واحدهاي ستادي شبكه بهداشت و درمان نقده مي باشد. هدف كلی اين مجموعه،كه زير نظرمعاونت غذا و داروي استان ميباشد ایجاد نظام نظارتی مستمر جهت ارتقای سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتي است.

 

  اهم وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شبكه بهداشت نقده:

  بررسی و دريافت مدارك لازم جهت صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه‌های بهره‌برداری بهداشتی، مسئول فنی، ساخت و شناسه نظارت و كنترل آنها جهت تمام موسسات مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وارسال مدارك پس از تاييد به استان

نظارت مستمر بر فعالیت مراكز تولید و بسته‌بندی مواد خوراكی، ‌آشامیدنی، ‌آرایشی و  بهداشتی، ‌سردخانه‌ها، ‌انبارهای نگهداری مواد غذایی‌ و معرفی متخلفین به مراجع قضایی و ذی صلاح
 
نمونه برداري ازمحصولات واحدهاي توليدي تحت پوشش وارسال آنها به آزمايشگاه معاونت غذا ودارو
 
بررسی و دريافت مدارك جهت صدور گواهی‌های بهداشت برای صادرات مواد خوراكی، ‌آشامیدنی، ‌آرایشی و  بهداشتی از واحدهاي تحت پوشش
 
آموزش مسئولین فنی كارخانجات و همچنین آموزش همگانی در زمینه مواد خوراكی، ‌آشامیدنی، ‌آرایشی و بهداشتی
 
همکاری در زمینه پیشگیری و مبارزه با قاچاق یا عرضه غیرمجاز اقلام خوراكی، ‌آشامیدنی، ‌آرایشی و بهداشتی
 
رسیدگی به شكایات مردمی در مورد کیفیت مواد خوراكی، ‌آشامیدنی، ‌آرایشی و بهداشتی مجاز تولید داخل و وارداتی.